Kaasrol met Cranberry`s
Ingrediënten
500 g roomkaas
rasp en sap van ½ citroen
1 eetlepel verse tijmblaadjes
50 g witte basterdsuiker
versgemalen peper
200 gram gedroogde cranberry’s (in stukjes gehakt)
Nog nodig:
ondiep bakblik van 20 x 30 cm
huishoudfolie
Bereiden
Roer de roomkaas luchtig met de citroenrasp en het citroensap.
Meng er vervolgens de tijmblaadjes, suiker en peper door.
Leg een stuk huishoudfolie op een theedoek
Verdeel 150 gram van de cranberry’s gelijkmatig over de folie.
Smeer er de roomkaas over en leg daar bovenop de rest van de cranberry’s.
Begin aan de lange zijde te rollen
Door de folie op te pakken en het kaasmengsel om te slaan
Net als bij appelstrudl of sushi
Rol de uiteinde in zodat je een worst vormt
Laat een nacht opstijven in de koelkast.
Tip:
Ook erg lekker met zachte geitenkaas
0 reacties:
Een reactie posten