Romige Druivensalade
Ingredienten
230 gram cream cheese (zacht)
1 cup zure room
1/3 cup suiker
2 theelepels vanilla extract
2 pond pitloze rode druiven
2 pond pitloze groene druiven
1/4 cup bruine suiker
1/4 cup geschaafde amandelen (even geroosterd in koekenpan)
1 cup zure room
1/3 cup suiker
2 theelepels vanilla extract
2 pond pitloze rode druiven
2 pond pitloze groene druiven
1/4 cup bruine suiker
1/4 cup geschaafde amandelen (even geroosterd in koekenpan)
Bereiden
Doe in een kom de cream cheese en zure room
Mix tot het zacht is
Doe de suiker en de vanille extract erbij
Mix tot de suiker goed is vermengd
Roer de bruine suiker en de amandelen erdoor
Roer de schoongemaakte en gewassen druiven door het mengsel
Serveer koud en strooi de overige bruine suiker en amandelen erover
Mix tot het zacht is
Doe de suiker en de vanille extract erbij
Mix tot de suiker goed is vermengd
Roer de bruine suiker en de amandelen erdoor
Roer de schoongemaakte en gewassen druiven door het mengsel
Serveer koud en strooi de overige bruine suiker en amandelen erover
TIP:
Je kunt de amandelen er ook uit laten en in een schaaltje erbij geven
Zo kan ieder amandelen naar smaak toevoegen
Bron: The Pastry Affair
0 reacties:
Een reactie posten