Geitenkaas, Cranberry en Walnoot Canape`s
Ingredienten
24 halve walnoten (ca 3/4 cup)
4 theelepel olijfolie
1/8 theelepel gemalen kaneel
Gemalen zeezout en gemalen peper
24 Dunne sneetjes baquette (van 1/2 baquette)
270 gram verse geitenkaas
1/2 cup gedroogde cranberry`s
1 theelepel gehakte tijm
Bereiden:
Warm de oven voor tot 190 graden
Doe de walnoten op een bakplaat doe 1 eetlepel olie,kaneel en zout en peper erover
Hussel door elkaar
Bak in de oven tot de noten goudbruin zijn (4 a 6 Minuten)
Doe ze op een bord en zet opzij
Leg de sneetjes baquette op de bakplaat
Besprenkel met de overige olie en doe er zout en peper over
Bak ze in de oven (ca 10 minuten)
Keer ze halverwege even om
Zet ze daarna opzij om af te koelen
Klop in een kom de geitenkaas en 2 eetlepels doorelkaar tot zachte substantie
Kruiden met peper en zout
Smeer de geitenkaas op de sneetjes baquette
Leg op ieder sneetje een walnoot en garneer met tijmblaadjes
Doe de walnoten op een bakplaat doe 1 eetlepel olie,kaneel en zout en peper erover
Hussel door elkaar
Bak in de oven tot de noten goudbruin zijn (4 a 6 Minuten)
Doe ze op een bord en zet opzij
Leg de sneetjes baquette op de bakplaat
Besprenkel met de overige olie en doe er zout en peper over
Bak ze in de oven (ca 10 minuten)
Keer ze halverwege even om
Zet ze daarna opzij om af te koelen
Klop in een kom de geitenkaas en 2 eetlepels doorelkaar tot zachte substantie
Kruiden met peper en zout
Smeer de geitenkaas op de sneetjes baquette
Leg op ieder sneetje een walnoot en garneer met tijmblaadjes
0 reacties:
Een reactie posten