Creamy Pepermunt
En je hebt ca 3 dozijn zachte romige pepermuntjes
Ingredienten:
4 a 4en 1/2 cups gewone suiker
1/4 theelepel mint extract
2 druppels gele voedselkleurstof (optioneel)
ca 1/4 cup fijne tafelsuiker om in te rollen
Bereiden:
Mix de cream cheese tot ze zacht en fluffy is (ca 2 minuten)
Doe de mint extract erbij (en de kleurstof als je die gebruikt)Blijf mixen en doe er per keer een 1/2 cup suiker bij
Tot het is opgenomen en dan weer een halve cup
Mix tot een stijve massa
Draai balletjes van een halve theelepel van het mengsel
Rol ze door de fijne suiker en druk ze een beetje plat
Met een vork maak je er streepjes in.
Bewaar ze in de koelkast tot gebruik
Tip van mij:
Ben je net als ik een fan van after eight?
Haal ze dan door au bain marie gesmolten chocolade
En laat ze opstijven
Bron: Kitchen Trial and Error
0 reacties:
Een reactie posten