Spicy Kippenpoten
Een eenpansgerecht wat niet veel tijd kost
En met het warme weer helemaal gauw klaar
Niet lang in de warme keuken
Een komkommersalade erbij en smullen maar....
Ingrediënten
4 kippenpoten
2 el sambal badjak
4 el ketjap manis
2 el zonnebloemolie
300 g pandanrijst
1 zak oosterse wokgroente (750 gram)
2 el sambal badjak
4 el ketjap manis
2 el zonnebloemolie
300 g pandanrijst
1 zak oosterse wokgroente (750 gram)
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Wrijf de kippenpoten in met de sambal, leg in de ovenschaal of braadslee en besprenkel met de ketjap en de olie.
Zet 15 min. in de oven.
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Neem de schaal of braadslee uit de oven en haal de kip eruit.
Meng de bevroren groenten door het vocht in de schaal of braadslee.
Leg de kippenpoten op de groenten en zet nog ca. 10 min. in de oven tot de kip gaar is.
Serveer met de rijst.
Wrijf de kippenpoten in met de sambal, leg in de ovenschaal of braadslee en besprenkel met de ketjap en de olie.
Zet 15 min. in de oven.
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Neem de schaal of braadslee uit de oven en haal de kip eruit.
Meng de bevroren groenten door het vocht in de schaal of braadslee.
Leg de kippenpoten op de groenten en zet nog ca. 10 min. in de oven tot de kip gaar is.
Serveer met de rijst.
Bron: A.H
0 reacties:
Een reactie posten