Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Aardbeien gevuld French Toast


Aardbeien Gevuld French Toast

Wentelteefjes.....maar dan anders ;-)

Ingredienten

2 pakjes Mon chou (zacht)
2 eetlepels aardbeienpuree
1 eetlepel sinaasappel rasp
4 eieren
1 cup slagroom
8 dikke sneetjes brood
Verse aardbeien in plakjes
Poedersuiker
Maple Syrup of Aardbeiensiroop

Bereiden

Verwarm de oven voor tot 160 graden
Doe de cream cheese, aardbeienpuree en sinaasappelrasp in een kom
Mix alles door elkaar tot een zachte massa
Zet opzij
Doe in een andere kom de eieren en klop ze op
Doe de slagroom erbij
Doe in een lage schaal
Zet opzij
Snij met een scherp mes de sneetjes brood in
Zodat je een soort zakje krijgt..
Schep een flinke lepel van de creame cheese mengsel in de "zakjes" brood
Maak een klontje boter heet in een koekenpan
Doop de gevulde boterhammen in het eimengsel
En bak ze in de koekenpan tot ze goudbruin zijn (ca 1 a 2 minuten per kant)
Houd ze warm tot alle boterhammen zijn gebakken
Serveer ze warm met maple syrup, poedersuiker en de schijfjes aardbeien

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten