Aardbeien Gevuld French Toast
Wentelteefjes.....maar dan anders ;-)
Ingredienten
2 pakjes Mon chou (zacht)
2 eetlepels aardbeienpuree
1 eetlepel sinaasappel rasp
4 eieren
1 cup slagroom
8 dikke sneetjes brood
Verse aardbeien in plakjes
Poedersuiker
Maple Syrup of Aardbeiensiroop
2 eetlepels aardbeienpuree
1 eetlepel sinaasappel rasp
4 eieren
1 cup slagroom
8 dikke sneetjes brood
Verse aardbeien in plakjes
Poedersuiker
Maple Syrup of Aardbeiensiroop
Bereiden
Verwarm de oven voor tot 160 graden
Doe de cream cheese, aardbeienpuree en sinaasappelrasp in een kom
Mix alles door elkaar tot een zachte massa
Zet opzij
Doe in een andere kom de eieren en klop ze op
Doe de slagroom erbij
Doe in een lage schaal
Zet opzij
Snij met een scherp mes de sneetjes brood in
Zodat je een soort zakje krijgt..
Schep een flinke lepel van de creame cheese mengsel in de "zakjes" brood
Maak een klontje boter heet in een koekenpan
Doop de gevulde boterhammen in het eimengsel
En bak ze in de koekenpan tot ze goudbruin zijn (ca 1 a 2 minuten per kant)
Houd ze warm tot alle boterhammen zijn gebakken
Serveer ze warm met maple syrup, poedersuiker en de schijfjes aardbeien
0 reacties:
Een reactie posten