Geroosterde Garnalen met Wasabi Cocktailsaus
Met even kijken bij andere foodblogs kwam ik dit recept tegen bij Simply Gluten Free
Een heel makkelijk recept........(en leuk blog vol met gluten vrije recepten)
Ik heb dit recept meegenomen en vertaald
En dit eten we vandaag
Salade erbij en een koel glas wijn
M`n lievie wat wil je nog meer...
Ingredienten
1 cup mayonnaise
2 eetlepels wasabi pasta Zeste van 1 limoen
Sap van 1 limoen
2 pond grote garnalen
peper,zout
1eet lepel olijfolie
1 teentje knoflook (of 2)
1 limoen in partjes gesnedenGarnalen roosteren
Bereiden:
Pel de garnalen maar laat het staartje zitten
Verwijder het zwarte darmkanaal
Doe de garnalen in een kom
Kruid de garnalen met peper en zout en de knoflook teentjes (s)
Giet de olijfolie erover
Hussel de garnalen erdoorheen
Doe ze in een ovenschaal en rooster ze in de oven op 200 C
Of doe ze in de een voorverwarmde koekenpan op het vuur
Wasabi Cocktailsaus
Mix de mayonnaise met de Wasabipasta
Voeg de Limoenzeste en het sap toeProef of er nog zout of peper bij moet
(of nog wat wasabi)
Serveer ze met de saus en de limoenpartjes
TIP van mij.
Leg houten prikkers in het water voor half uurtje
(zo verbranden ze niet op het vuur) en rijg daar de garnalen aan
Je kunt ze nu ook op de bbq of onder de grill roosteren
Bron: Gluten Free
0 reacties:
Een reactie posten