Boerenkaas Stengels met Zachtgekookt Eitje
Als je het plaatje ziet krijg je al trek,
Heerlijk als ontbijtje
En de stengels dopen in het eitje
Heerlijk.
Ingredienten:
4 biologische eitjes
2 sneetjes witbrood
50 gram geraspte boerenkaas
grof zeezout & peper
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 180 graden celsius.
Snij de sneetjes brood in repen van 2 cm dik.
Leg ze op een met bakpapier bedekte ovenplaat
Bestrooi met kaas en wat zout en peper
Schuif in de oven en laat de kaas smelten en bruin worden (ca 3 minuten)
Haal de stengeltjes uit de oven.
Zet een pannetje op met heet water en brebg aan de kook
Prik in de bolle kant van het eitje een gaatje (met eierprikker of speld)
Laat de eitjes in het water glijden
Kook ze 5 minuten
Spoel ze daarna onder de kouwe kraan
Verwijder het bovenkant van het dopje en serveer met de kaasstengels.
0 reacties:
Een reactie posten