Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Gekruide kippevleugeltjes en drumsticks

Photobucket


Gekruide kippevleugels
Benodigde Tijd 5-6 of 2-3 uur

Ingredienten :
3 pond kippenvleugels
1 kop soya saus
1 kop bruine suiker
1/2 kop ketchup
2 theelepel vers gehakte gember
1/4 kop droge sherry
1/2 kop hoisin saus (chinese barbeque saus)
1eetlepel verse limoensap
3 eetlepels sesamzaad, geroosterd
1/4 kop dun gesneden bosuitjes

Bereidingswijze :
Bak de kippevleugels voor 10 minuten aan elke kant of totdat ze bruin worden.
Doe hierna de kippevleugels in de slowcooker.
Voeg de overgebleven ingredienten toe, behalve de Hoisin saus, limoensap, sesamzaad en groene uien.
Goed door elkaar roeren.
Doe de deksel erop en kook op LAAG voor 5 - 6 u ur of op HOOG voor 2 - 3 uur.
Roer op de helft van de kooktijd alles opnieuw goed door elkaar
zodat de vleugels goed worden vermengd met de saus.
Haal de vleugels uit de slowcooker en bewaar 1/4 kop van de saus in de slowcooker.
Vermeng dit sap met de Hoisin saus en het limoensap.
Druppel dit over de kippenvleugels.
Strooi voor het serveren het geroosterde sesamzaad en de groene uien over de vleugels.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 reacties:

THEA zei

Jammie,

Ik krijg honger!

Heerlijk zoiets!

Maar nee, wij eten zoiets niet, mijn man eet nammelijk geen vlees met bod.En na verloop van jaren blijkt dat je er zelf ook toe bent overgegaan!! Maar een mals kippevleugeltje vind ik nog steeds lekker!!

Fijne week, Jeanne!

Groetjes Thea

Populaire berichten