Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Gevulde Cream Cheese Cupcakes


Gevulde Cream Cheese Cupcakes

Ben je ook zo gek op Cream Cheese Cake .....
Dan is deze cupcake echt iets voor jou
Met de vulling erin een specaal klein gebakje
Feestelijk om te zien en yummie om te eten

Ingredienten

Korst1 1/2 cups biskwietjes
3 eetlepels suiker 
snufje zout
125 gram ongezouten boter (gesmolten)

Vulling:

12 bonbons (met zachte vulling)
230 gram cream cheese (kamertemperatuur)
1/4 cup bloem
1 cup suiker
1 theelepel vanille extract
2 grote eieren (kamertemperatuur)

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 180 graden celsius
Doe de papieren vormpjes in een muffinbakblik
Maak de korst door de biskwietjes te verkruimelen in de blender of keukenmachine
Vermeng dit met de boter, suiker en zout
doe ca 2 eetlepels van dit mengsel in elk vormpje in de muffinvorm
Druk goed aan (neem desnoods een borrelglaasje om aan te stampen
Leg hierop een bonbon
Zet dit even koel weg
Doe in een grote kom de cream cheese en mix dit luchtig
Voeg de suiker toe, de bloem en de vanille extract
Mix alles goed door
Voeg 1 voor 1 de eieren toe
Mix tot het eerste ei is opgenomen voeg dan de 2de toe
Vul de cupcakevormpjes met dit mengsel tot de rand
Bak de cupcakes 18 a 20 minuten tot de vulling net stevig is
Haal uit de oven en laat de cupcakes afkoelen
Serveer de cupcakes met een dot slagroom bovenop
Smelt wat chocolade (50 Gram)au bain marie
Druppel dit over de cupcake (of zet er een chocolade bonbon op)



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 reacties:

Louie's sweet kitchen zei

Ziet er lekker uit! Met welke camera neem je die foto's?

Populaire berichten