Geroosterde Pompoenzaadjes
Ze zijn er weer...volop
Pompoenen...
En wat is het niet leuk om van de pitten een knabbel te maken
Het ruikt ook lekker als je ze roosterd
Een gezonde snack en dat is ook mooi meegenomen
Ingredienten:
1 cup pompoenpitten (schoongemaakt en droog)
2 theelepels olijfolie
1/8 theelepel cayennepeper
1/2 theelepel worcestersaus
Peper (vers gemalen) & zout
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 180 graden
Mix in een kom alle ingredienten goed door elkaar
Leg de pompoenpitjes op een bakblik en spreid ze uit
Rooster ze in de oven (15 a 20 minuten) of tot ze lichtbruin zijn
Hussel ze iedere 5 minuten even om
Haal ze van het bakblik af en laat ze afkoelen tot de pompoenpitten helemaal koud en droog zijn
Bron: Season with Spice
1 reacties:
I'm trying to work out what the name is before I see the translation! I didn't get this one right at all!
I love pumpkin seeds - they are so good for you and you're right, roasted, they are delicious!
Kat
Een reactie posten