Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Huisgemaakte Nutella


Negen van de tien mensen houden van Chocolade
En de tiende liegt...............
                                            John G. Tillius

Huisgemaakte Nutella

Deze chocolade hazelnootpasta is niet alleen lekker op brood
Maar op gebak, pannekoeken en ijs is het ook heel erg yummie


Ingredienten

1 cup hazelnoten (geroosterd en velletjes eraf)
350 gram melk chocolade (in stukjes gehakt)
2 eetlepels plantaardige olie
3 eetlepels poedersuiker
1/2 theelepel vanille extract
1 theelepel zout

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 175 graden celsius
Rooster de hazelnoten ca. 10 minuten in de oven
Haal ze eruit en laat afkoelen
Smelt de chocolade au bain marie
Laat afkoelen
Doe de hazelnoten in de keukenmachine en maal ze tot een pasta
Voeg de olie, suiker, vanille extract en het zout toe
Mix alles even goed door
Doe dit mengsel bij de chocolade
Mix alles goed door tot een smeuige pasta
Doe de nutella in een pot
Doe er een deksel op en bewaar in de koelkast tot gebruik of.......
Neem een lepel en duik erin....

N.B.Heb je hazelnoten die nog in hun vliesje zit?
Leg ze dan 10 minuten op een bakblik en laat ze roosteren
Als ze fgeroosterd zijn leg ze dan op een schone keukendoek
Wrijf met de doek over de noten zodat het velletjes los gaat zitten
Als je dit doet laat er dan geen velletje aan zitten want dat maakt de nutella bitter.
Beter is om gepelde en ontvelde hazelnoten te kopen :-)


Bron:Diethood


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten