Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Kip Parmezaan


Chicken Parmesan (Kip Parmezaan)

Je hebt van Kip Parmezaan 2 versies...
In 1ste versie paneer je de kipfilet in broodkruim gemengd met parmezaanse kaas, en bak je de kipfilet in de koekenpan tot ze gaar en bruin is,
En de 2de versie waar je de kip in de oven gaart en bedekt met een tomatensaus en kaas.
Beide zijn ze erg lekker (vinden wij)

Ingrediƫnten voor 4 personen

4 kipfilets 
paneermeel
1 ei (los geklopt)
1 eetlepel melk
250 gram tomaten-pastasaus
2 eetlepels verse basilicum
50 gram geraspte parmezaanse kaas
2 bolletjes mozzarella (in dunne plakjes gesneden)
olie en beetje boter

Bereiden

Snijd de vette stukjes van de kipfilets en dep de filets droog.
Leg de filets elk tussen plastic folie en sla ze met een deegroller plat.
Strooi de paneermeel op een plat bord
Klop de ei en melk door elkaar in een ondiep bord.
Haal de filets door de paneermeel, klop ze wat af en haal ze vervolgens door het ei-melk-mengsel.
Laat ze uitlekken en daarna haal je ze weer door de paneermeel.
Laat ze vervolgens een half uur  in de koelkast staan 
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Verhit olie en de boter in een pan en bak de filets rondom bruin in 2 tot 3 minuten.
Laat ze vervolgens uitlekken op keukenpapier.
Leg de filets in een ingevette ovenschaal.
Schep de tomatensaus over de filets en strooi daarover de verse basilicum.
Bestrooi dat vervolgens met de verse parmezaan en bedek het geheel met de dunne plakjes mozzarella.
Bak de kip in de oven gedurende 20 tot 25 minuten.

TIP:
Lekker met een groene salade en/of verse tagliatelli.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten