Indische Spruitjes
De een gruwt ervan en de ander lust er wel pap van.
Spruitjes....Hier zijn we er dol op.
Op deze wijze klaar gemaakt is lekker bij rijst
Sateetje erbij en smullen maar.
Simpel en verrassend.
Ingredienten:
500 gram spruitjes
1 appel
1 ui
1/2 bakje champignons
1 theelepel koenjit
1/2 theelepel ketoembar
1 theelepel djahè
snufje zout
scheut ketjap
olie
Bereiden:
Maak de spruitjes schoon en halveer ze.
Kook ze in beetgaar in gezouten water.
Snipper de ui, schil en snijd de appel en snijd de champignons.
Fruit de ui in de olie
Doe er de kruiden bijen laat even meebakken
Doe er de appel en champignons bij.
Blus af met een scheut ketjap.
Doe dan de beetgare spuitjes erbij en wat kookvocht.
Even laten sudderen.
Bron:Kookjij.
0 reacties:
Een reactie posten