Foto: Emilie`s Blog
Peer en Stilton Taart
Peer en Stilton...gemaakt voor elkaar
En dat proef je met deze overheerlijk taart.
Dit recept heb ik van het blog van Emilie
Een blog met heerlijke recepten.
Breng haar eens een bezoekje en zoek eens een lekker receptje daar uit.
Ingrediƫnten
( 6 pers.)
1 bladerdeeg rol
3 peren
100 gram blauwe stilton
1 eigeel
1 handvol rucola
olijfolie
zout en peper
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200 ° celsius.
Leg het deeg op een bakplaat.
Besmeer het bladerdeeg met eigeel het met eigeel.
Schil de peren, snijd ze doormidden en snij dunne plakjes in de lengte.
Schik de plakjes op het deeg.
Voeg dan stilton in stukjes erbij.
Bak 20 minuten.
Als de taart gaar is uit de oven halen
Bedruppel de rucola met olijfolie
Schik wat rucola over de taart heen.
Serveer hem nog lauwwarm
0 reacties:
Een reactie posten