Gehakt Broodjes
Een gemakkelijk broodje voor als je geen puf hebt om lang in de keuken te staan.
Salade erbij....Kommetje soep vooraf.
Vlug klaar en lekker....
Ingredienten:
8 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries)
5 augurken zoetzuur
3 bosuitjes
400 g half-om-halfgehakt
1 el gehaktkruiden
1 el mosterd
4 el Thousand Islands sladressing
200 g gemengde sla
Bereiden:
Laat de deegplakjes ontdooien volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand
Snijd de augurk in blokjes en de bosui in ringetjes.
Meng het gehakt met de augurk, bosui en gehaktkruiden.
Spreid de helft van de deegplakjes uit op het aanrecht en besmeer met de mosterd.
Leg het gehakt in bergjes erop. Dek af met de resterende deegplakjes.
Druk de randen goed dicht.
Bak de broodjes in de oven in ca. 25 min. gaar en bruin.
Meng ondertussen de dressing door de sla en serveer bij de broodjes.
Bron: A.H. Recepten
0 reacties:
Een reactie posten