Cajun Garnalen Pasta
Ingredienten:
300 gram penne of fusili pasta
240 gram grote garnalen (schoongemaakt en staartje er nog aan)
1 theelepel cajun kruiden
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel gesmolten boter
4 knoflookteentjes
2 cups kippenbouillon
3/4 cup slagroom
zout
3 snufjes cayenne peper
1 cup kerstomaatjes
2 cups baby spinazie
1/4 cup parmezaanse kaas (geraspt)
peterselie (fijn gehakt)
Bereiden:
Kook de pasta al dente
Marineer de garnalen in de cajun kruiden
Verhit een koekenpan en voeg de boter en olijfolie toe
Doe de knoflook erin en roer even om en om
Voeg de garnalen toe en roer goed door
Voeg nu de kippenbouillon toe en de room
Kruid dit met peper en cayenne peper
Voeg de pasta toe en hussel goed door
Voeg de spinazie en de kerstomaatjes toe
Zodra de spinazie gaat slinken het vuur afzetten.
Voeg de parmezaanse kaas toe en de peterselie
Serveer het gerecht direkt.
0 reacties:
Een reactie posten