Knoflook Brood
TIP:
Lekker bij soep
Salades
En ook bij pastagerechten.
Bewaar ze in een afsluitbare doos of zakje.
Als je daar de kans voor hebt
Meestal zijn ze al op....(-:
Ingredienten:
20 sneetjes brood (stokbrood, ciabatta)
8 eetlepels boter
5 teentjes knoflook
1 eetlepel gedroogde peterselie
Bereiden:
Snij het brood (mag in sneetjes, blokjes, strips of rechthoekjes)
Doe de boter, knoflook en peterselie in een kom
Zet in de magnetron (ca 45 sec) tot de boter zacht is
Roer alles goed doorelkaar, voeg zout naar smaak toe.
Smeer het botermengsel op het brood
Smeer lekker dik erop
Leg het brood op een bakplaat en zet in de voorverwarmde oven (180 graden celsius)
Bak ze in 15 a 20 minuten tot het brood goudbruin is.
Haal uit de oven en laat iets afkoelen en serveer.....
Heerlijk als het nog warm is.
Bron: Pepperbowl
0 reacties:
Een reactie posten