Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op




Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:






Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"


~*~*~*~

~*~*~*~*




Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~



Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT





Kip Bacon Knoflook Alfredo Roll Ups


Kip Bacon Knoflook Alfredo Roll  Ups

Toen ik dit recept zag was ik gelijk verkocht
Vertaalt en hier neer gezet....
Een gerecht wat je van tevoren al kan klaarmaken zodat het zo de oven in kan
Groene salade erbij met stokbrood of ciabatta.
Yummie....dat word smullen.
Het filmpje kun je onderaan bekijken.

Ingredienten:

8 lasagne vellen
2 cups kip (gegrild en klein gesneden)
450 gram bacon (gebakken en verkruimeld)
2 cups  mozzarella (geraspt)

Garlic Alfredo Saus:

125 gram boter
450 gram slagroom
100 gram cream cheese (philadelfia of mon chou)
1 theelepel knoflook (uit de knijper)
1 theelepel italiaanse kruiden
zout & peper
1 cup parmezaanse kaas (geraspt)
verse peterselie (fijn gehakt)

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 180 graden
Beboter een ovenschaal of vet hem in met kookspray.
Kook de lasagne vellen al dente
Giet ze af en spoel ze met koud water
Laat ze uitlekken op keukenpapier
Doe de boter, slagroom en cream cheese in een steelpan
Zet op halfhoog vuur en roer tot de boter is gesmolten
Voeg de knoflook, knoflookpoeder, italiaanse kruiden en zout en peper toe
Mix dit tot een geheel
Voeg de parmezaanse kaas toe
Zet het vuur laag en laat 3 a 5 minuten sudderen of tot het dik is
Schep een flinke lepel alfredo saus op de bodem van de ovenschaal
Schep op iedere noedel 2 eetlepels alfredosaus
*Neem 1/8 van de kip en de bacon en verdeel dit over een lasagne vel
Strooi hier 3 eetlepels geraspte kaas over....*
Rol de lasagne voorzichtig op.
Leg de lasagne voorzichtig in de ovenschaal met de naad naar beneden.
Giet de overige alfredosaus over de lasange
En strooi er de overige kaas over...
Zet de ovenschotel in de oven en bak ze in ca 30 minuten tot de kaas begint te borrelen
Strooi er de over gebleven bacon en kip en fijn gehakte peterselie overheen...




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten