Kip Bacon Knoflook Alfredo Roll Ups
Toen ik dit recept zag was ik gelijk verkocht
Vertaalt en hier neer gezet....
Een gerecht wat je van tevoren al kan klaarmaken zodat het zo de oven in kan
Groene salade erbij met stokbrood of ciabatta.
Yummie....dat word smullen.
Het filmpje kun je onderaan bekijken.
Ingredienten:
8 lasagne vellen
2 cups kip (gegrild en klein gesneden)
450 gram bacon (gebakken en verkruimeld)
2 cups mozzarella (geraspt)
Garlic Alfredo Saus:
125 gram boter
450 gram slagroom
100 gram cream cheese (philadelfia of mon chou)
1 theelepel knoflook (uit de knijper)
1 theelepel italiaanse kruiden
zout & peper
1 cup parmezaanse kaas (geraspt)
verse peterselie (fijn gehakt)
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 180 graden
Beboter een ovenschaal of vet hem in met kookspray.
Kook de lasagne vellen al dente
Giet ze af en spoel ze met koud water
Laat ze uitlekken op keukenpapier
Doe de boter, slagroom en cream cheese in een steelpan
Zet op halfhoog vuur en roer tot de boter is gesmolten
Voeg de knoflook, knoflookpoeder, italiaanse kruiden en zout en peper toe
Mix dit tot een geheel
Voeg de parmezaanse kaas toe
Zet het vuur laag en laat 3 a 5 minuten sudderen of tot het dik is
Schep een flinke lepel alfredo saus op de bodem van de ovenschaal
Schep op iedere noedel 2 eetlepels alfredosaus
*Neem 1/8 van de kip en de bacon en verdeel dit over een lasagne vel
Strooi hier 3 eetlepels geraspte kaas over....*
Rol de lasagne voorzichtig op.
Leg de lasagne voorzichtig in de ovenschaal met de naad naar beneden.
Giet de overige alfredosaus over de lasange
En strooi er de overige kaas over...
Zet de ovenschotel in de oven en bak ze in ca 30 minuten tot de kaas begint te borrelen
Strooi er de over gebleven bacon en kip en fijn gehakte peterselie overheen...
Bron: The Recipe Critic
0 reacties:
Een reactie posten