Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op




Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:






Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"


~*~*~*~

~*~*~*~*




Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~



Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT





Gevulde appels uit de oven


Gevulde Appels uit de Oven

Dit is een lekker dessertje 
Je kunt ook ook inplaats van bruine suiker... 2 eetlepels honing en klontjes boter in de appel  stoppen.
Ook rozijnen en abrikozen smaken er heerlijk in en niet vergeten pecan nootjes.
Snijd de abrikozen wel fijn en hak de noten ook fijn..

Ingredienten:

4 grote appels (gewassen en klokhuis eruit, laat aan de onderkant zitten zodat je een soort bakje krijgt))
2 eetlepels bruine suiker
1/2 cup gedroogd fruit fijn gehakt (ik nam cranberries)
125 ml koud water
Geslagen room of vanille yoghurt

Bereiden:

Schraap met de punt van een scherp mes nog wat appels uit de zijkant  waar het klokhuis uit is gehaald.
Zet de appels in een ovenvaste schaal
In een grote kom vermeng je het gedroogde fruit met de bruine suiker
Verdeel dit over de 4 appels
Giet het water in de ovenschaal naast de appels
Zet de schaal in een voorverwarmde oven (200 graden celsius)
Bak ze voor 25 a 30 minuten tot ze mooi gebakken zijn.
Serveer met geslagen room of vanille yoghuert.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten