Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Pumpkin Pecan Cheesecake Pots

Photobucket


Pumpkin Pecan Cheesecake Pots
Ingredienten:
1 kop gemberkoekjes of bastogne koeken (verkruimeld)
1 lepel boter (gesmolten)
230 gram cream cheese (monchou)
1/4 kop gewone suiker
1/2 kop bruine suiker
1/4 kop slagroom
1 theelepel vanille extract
400 gram pompoen puree (gekookt)
1/2 theelepel kaneel
1/4 theelepel allspice
1/8 theelepels kruidnagel
1/8 theelepel kardamom
1/2 kop pecan nootjes (gehakt)
4 hele pecannoten
slagroom om te garneren

Bereiding
Verwarm de oven voor tot 180ยบ

Doe de verkruimelde koekjes in een schaal
Doe de gesmolten boter erdoor en roer alles goed door
Leg de koekkruimels op een bakplaat
Doe ze in de voorverwarmde oven ca 3 a 4 minuten of tot ze gaan verkleuren
Haal de kruimels eruit en laat afkoelen

Doe in de foodprocessor de cream cheese,suikers,slagroom en de vanille extract
Laat draaien tot alles goed gemengden zacht is
Doe de pompoenpuree,kaneel,allspice,kruidnagel en kardamom erbij
Laat draaien tot een egaal mengsel

Zet 4 mooie glazen schaaltjes klaar
Schep er een laagje kruimels in
Daarop een paar gehakte pecannootjes
Schep er de creamcheese/pompoen mengsel op
Doe nog een laagje kruimels en nootjes
Schep de rest van het cheese/pompoen mengsel over de schaaltjes
Spuit er een beetje slagroom over en een pecan noot
Zet ze nog een uurtje in de koelkast voor dat je ze serveert

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 reacties:

Eveline Mus zei

o jee.....mijn heupen!!!!
echt meid ik kom al aan als ik het recept lees maar toch stuur ik meneer Mus een link....whahahahahahahaha

Populaire berichten