Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Vistajine met Ratatouille

Vistajine met Ratatouille


Ingrediënten
voor 4 personen

250 gram tong
250 gram kabeljauw
250 gram koolvis
250 gram tarbot
3 courgettes
1 aubergine
3 tomaten
1 gele paprika
1 ui
1 mespuntje cayennepeper
olijfolie
3 eetlepels citroensap
1 doosje saffraanpoeder
3 teentjes knoflook
½ koffielepel komijnpoeder
1 takje tijm
1 blaadje laurier
Peper & Zout

Benodigdheden: Tajine

Bereiden:

Los het saffraanpoeder op in 2 eetlepels warm water.
Pel en pers de knoflook.
Meng het sap van 1 citroen, 1 eetlepel olijfolie, 1 teentje
takje tijm, 1 laurierblaadje, gemalen peper en zout.
Bestrijk er de vis mee en laat 1 uur marineren.
Draai af en toe om.
Halveer de courgettes en de aubergine in de lengte.
Snij ze in dikke plakjes.
Verwijder de zaadjes van paprika en tomaten.
Snij de groenten in blokjes.
Pel en snipper de ui en de knoflook.
Verhit de olie in de tajine.
Roerbak de ui, de courgettes en de aubergine
Haal de groenten eruit en hou ze apart.
Roerbak de knoflook en de paprika.
Voeg de tomaten toe.
Roerbak 5 minuten.
Voeg de ui, de courgettes en de aubergine toe.
Kruid met peper, zout en cayennepeper.
Laat 20 minuten zachtjes stoven.
Roer af en toe.
Laat de vis uitlekken, vang de marinade op.
Braad de vis kort aan in olijfolie.
Doe hem met de marinade in de tajine.
Laat 15 minuten koken.
Breng op smaak indien nodig.
Serveer heet en zet de tajine in het midden van de tafel.

Bron:Libelle-Lekker

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 reacties:

Iris zei

Dat ziet er heerlijk uit!

Populaire berichten