Stokbroodje Castello Blue met Peer
Kaas en fruit is een uitstekende combinatie
De Castello Blue op dit broodje is lekker pittig
En de peer zorgt voor een zoetige frisse smaak die hier prima bij past
Castello Blue, een blauwe schimmelkaas heeft zijn oorsprong in Denemarken.
Ingrediënten
200 gram Castello Blue
4 eetlepel kwark
1 stokbrood
2 rijpe handperen
Sap van ½ citroen
2 eetlepels geroosterde cashewnoten
2 eetlepels geknipte bieslook
Peper
Bereiden:
Vermeng de kaas met de kwark tot een smeuig mengsel
Hak de geroosterde cashewnoten grof.
Snijd het stokbrood in de lengte doormidden en bestrijk beide helften met het kaasmengsel.
Schil vervolgens de peren en snijd ze in dunne parten.
Knijp de citroen uit en besprenkel de peer zodat deze niet verkleuren.
Leg de plakken peer bovenop de kaas.
Strooi er wat gehakte cashew, peper en bieslook overheen en klaar.
Bron.kaas.nl
0 reacties:
Een reactie posten