Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Limoen Cupcakes met Kokosbotercreme


Limoen Cupcakes met Kokosbotercreme

Nog een heerlijke cupcake...
Je hebt zoveel soorten, dus voorlopig ben ik nog niet uit gestudeerd


Ingrediƫnten
Cupcake

1 cup) boter
1 en 1/2 cup suiker
2 el limoenschil rasp
3 eieren
1/4 cup limoensap
1 theelepel vanille extract
1/4 theelepel  zout
2 en 1/2 tl bakpoeder
2 en 1/2 cups cakemeel
1 en 1/4 cup karnemelk
1/2 cup kokosrasp
Botercreme

1/2 cup ongezouten boter (zacht)
4 cups poedersuiker
1/2 theelepel zout
3/4 cup kokosmelk
1 theelepel vanille extract

Bereiding
Cupcakes

Verwarm de oven voor op 175°C en plaats in elk vakje van het muffinblik een papieren cupcakevormpje.
Bekleed het bakblik met bakpapier en strooi hier het kokosrasp op uit,
zodra de oven voorverwarmd is kun je het kokosrasp in 5 tot 7 minuten lichtbruin bakken.
Haal het blik daarna uit de oven en laat het kokos afkoelen.
Mix in een beslagkom de boter tot deze zacht is.
Voeg de suiker en de geraspte limoenschil toe.
Voeg daarna de eieren een voor een toe.
Daarna voeg je het limoensap en het vanille extract toe.
Meng in de andere kom het cakemeel, bakpoeder en zout.
Voeg daarna al roerend de karnemelk en de romige boter toe aan het meel-mengsel.
Mix het geheel op de laagste stand tot het een mooie gladde massa is geworden.
Vul de cupcakevormpjes tot ongeveer twee/derde het beslag en bak de cupcakes gaar en goudbruin in ongeveer 18 tot minuten.
Laat de cupcakes de eerste tien minuten buiten de ven maar in het muffinbik afkoelen,
daarna kun je ze verder laten afkoelen op een rooster.

Botercreme

Mix in de beslagkom de boter tot deze helemaal zacht en romig is geworden.
Voeg daarna al mixend alle andere ingrediƫnten schep voor schep toe.

Finishing Touch

Vul de spuitzak met de kokosbotercreme en spuit op elke cupcake een mooie toef,
als laatste kun je wat van de gebakken kokosrasp over de toef strooien
of een partje van een goed schoongeschrobde limoen bovenin toef drukken


Bron: cupcakesenmuffins

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 reacties:

Janine zei

als mijn schoondochter dit ziet, gaat ze uit haar dak, ze is gek op dit soort gebakjes, maken en eten, hahahaa

Jeanne zei

Geef haar de link zou ik zeggen.
Ik heb nog veel meer cupcake recepten.
En die zet ik er ook nog op.Met tussenpozen.
Anders word het alleen cupcakes.
Maar ze zijn ook leuk en lekker ook nog.
Op m`n bloggie Christmas Time staan er nog meer.
O.a met sneeuwpopjes erop.
Fijn weekend meis

Populaire berichten