Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Jeanne`s Winter Tutti Frutti

Tutti Frutti

Fruit.....ik ben niet echt een fruiteter...
Ja...Aardbeien en Perziken
Heerlijk...als het tenminste sappige perziken zijn en geen koolrapen
Maar gedroogd fruit vind ik weer wel lekker
Dadels,abrikozen,appeltjes.....lekker in een compote
Om zo alleen tutti frutti te maken vond ik altijd saai
Alles was al gemixt en het was alleen water en suiker erbij en koken
Nee ik wil dan toch iets anders....dus ik maak mijn eigen mix
Dit is de winterse variant...
Maar niks let je om je eigen mix te maken

Ingredienten:

1/2 cup gemengde grote rozijnen (gele,rode en bruine)
5 gedroogde vijgen in helften
1 cup gedroogde dadels in helften
1 cup gedroogde abrikozen in helften gesneden
1/2 cup cranberries (kon het niet laten)
1 glas sinaasappelsap
1 glas port
honing om te zoeten (naar smaak)
1 theelepel Kaneelpoeder
1/2 theelepel kardemom
Honing
2 plakken ananas in stukjes

Bereiding:

Doe de cranberries in een pannetje
Giet er een glas port over
Voeg er 2 eetlepels honing aan toe
Zet pannetje op het vuur en laat koken tot de cranberries open zijn gesprongen
Haal van het vuur af
Doe de rozijnen erbij en de fijn gesneden vijgen en dadels
Doe in een kom en zet opzij

Snij de abrikozen in stukjes
Doe in een pannetje en giet het sinaasappelsap erover
Doe het kaneel en de kardemom erbij
Zet het pannetje op het vuur en breng aan de kook
Laat 15 a 20 minuten koken
Haal van het vuur en giet het bij de cranberrie,vijgen en dadel mengsel
Dek af met huishoudfolie en zet koel weg
Als alles is afgekoeld proef dan of het zoet genoeg is
Desnoods met honing zoeter maken
Doe de ananas erbij en schep voorzichtig om 

TIP:
Ik doe er nog wel vers fruit bij
Hangt ervan af wat het seizoen is (Kersen of Bessen of Appel)
Lekker over ijs en rijst
Zowel warm als koud
Bron: ikke

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten