Warme Geitenkaasjes met Honing
Ingredienten:
4 geitenkaasjes (klein)
1 stronkje witlof
1 handje veldsla
4 druiventrosjes, groene
4 eetlepels citroenvinaigrette
2 eetlepels honing, vloeibare
1 stronkje witlof
1 handje veldsla
4 druiventrosjes, groene
4 eetlepels citroenvinaigrette
2 eetlepels honing, vloeibare
Bereiden:
Verwarm de grill.
Snipper het stronkje witloof fijn en maak meteen aan met de citroenvinaigrette .
Spoel de druiven, rist ze af en dep ze goed droog.
Snij ze doormidden en ontpit ze.
Bestrijk de geitenkaasjes met de honing.
Zet ze onder de hete grill tot de honing lichtjes karamelliseert.
Verdeel de veldsla, het witloof en de druiven over de borden.
Leg er een warm geitenkaasje bij.
Serveer meteen
Snipper het stronkje witloof fijn en maak meteen aan met de citroenvinaigrette .
Spoel de druiven, rist ze af en dep ze goed droog.
Snij ze doormidden en ontpit ze.
Bestrijk de geitenkaasjes met de honing.
Zet ze onder de hete grill tot de honing lichtjes karamelliseert.
Verdeel de veldsla, het witloof en de druiven over de borden.
Leg er een warm geitenkaasje bij.
Serveer meteen
Vinaigrette is een klassieke dressing die over sla wordt gegoten.
Het wordt gemaakt met een mengeling van 3/4 olijfolie en 1/4 wijnazijn
waar vervolgens verse tuinkruiden,
peper en zout, wat mosterd, enkele kappertjes en knoflook aan toegevoegd wordt.
Het wordt gemaakt met een mengeling van 3/4 olijfolie en 1/4 wijnazijn
waar vervolgens verse tuinkruiden,
peper en zout, wat mosterd, enkele kappertjes en knoflook aan toegevoegd wordt.
1 reacties:
Nou die ga ik proberen helemaal mijn food. Lekker Jeanne
Een reactie posten