Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Geitenkaas Spread


Geitenkaas Spread

Met het EK Voetbal op de deurmat word er natuurlijk makkelijk gegeten in vele huishoudens
En vaak borrelhapjes en frieten genuttigd
Een lekker en gezond hapje zijn deze baquette sneetjes (of crackers) met een lekkere geitenkaas spread
Dit receptje kwam ik tegen bij My Recipes
Van tevoren klaar te maken.....
Dus geen gehol naar de keuken onder de wedstrijd
Zet op tafel en ieder kan zichzelf bedienen....



Ingredienten:

200 gram  cream cheese (zacht)
200 gram geitenkaas (zacht)
2 knoflookteentjes (uit de knijper)
4 theelepels verse oregano (gehakt) of
1 & 1/4 theelepel gedroogde oregano
1/8 theelepel peper (uit de molen)
1/4 cup basilicum pesto
1/2 cup gedroogde tomaten in olie (fijn gehakt)

Voor garnering:

Gedroogde tomaten (in reepjes)
verse oregano takjes
Baquette plakjes of crackers

Bereiden:

Doe de eerste 5 ingredienten in de keukenmachine
Laat draaien tot een zacht goed gemengd mengsel
Bekleed een langwerpige vorm met huishoudfolie
Doe 1/3 van het kaasmengsel in de vorm
Strijk glad
Doe de pesto over het kaasmengsel
Hier boven op weer de helft van het overgebleven kaasmengsel
Strijk dit weer glad
Bestrooi met de gehakte tomaatjes
Doe het restant van het kaasmengsel erboven op
Bedek met huishoudfolie en zet in de koelkast voor 8 uur
Haal uit de koeling en haal het folie eraf
Leg een langwerpige schaal op de vorm en keer alles voor zichtig om
Haal de vorm eraf en de huishoudfolie
Garneer met tomaten reepjes en oregano takjes
Serveer met de baquette schijfjes of crackers

Bron: My Recipes

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten