Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Kip Cacciatore


Kip Cacciatore

De slowcooker is bij mij niet meer weg te denken
Heerlijk....en reuze makkelijk
Voor langzame sudder gerechten, bouillons is het een prachtig attribuut om te gebruiken,
een prima alternatief voor het petroleumstelletje
Dit gerecht is ook in de slowooker gemaakt
Je kunt het ook laten sudderen op het gas
Maar dit gaat vaak te hard


Ingredienten:

1 eetlepel olijfolie
3 knoflookteentjes (uit de knijper)
1 ui (in ringen)
1 groene paprika (in reepjes)
1 gele paprika (in reepjes)
250 gram champignons (gesneden)
1 kip (in vieren gesneden)
zout & peper
1 blik tomaten
250 gram spiraal pasta
1/4 cup verse peterselie (fijn gehakt)
Geraspte parmezaanse kaas

Bereiden:

Verhit de olie in een koekenpan op halfhoog vuur
Doe de knoflook erin
Bak ze voor 2 minuten en doe ze in de slowcooker
Voeg de uien, paprika en champignons toe
Leg hierop de kip
Besprenkel met zout en peper
Doe het blik tomaten erbij en maak de tomaten stuk
Laat dit 4 uur op hoog of 8 uur op laag pruttelen
De kip moet nu zacht wezen
Kook de pasta al dente
Leg de stukken kip op 4 warme borden
Schep het vet van de saus en voeg de peterselie toe
Roer door de saus en schep wat van de saus over de kip
Schep de pasta erbij en strooi er parmezaanse kaas over

Bron: myrecipes

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten