Kruidige Groentedip
Een gezonde knabbel is nooit weg..
En helemaal met een dipsausje eet het lekker weg.
Komkommer,worteltjes,tomaatjes,sellerie
Allerlei knapperige groente kun je er indopen
Ingredienten:
200 gram cream cheese (kamertemperatuur)
1/2 cup zure room
1/2 cup mayonaise
3/4 cup lenteuitjes (fijn gehakt)
1/4 cup platte peterselie (fijn gehakt)
1 eetlepel verse dille (fijn gehakt)
1 theelepel zout
1/4 theelepel zwarte peper
1/2 cup zure room
1/2 cup mayonaise
3/4 cup lenteuitjes (fijn gehakt)
1/4 cup platte peterselie (fijn gehakt)
1 eetlepel verse dille (fijn gehakt)
1 theelepel zout
1/4 theelepel zwarte peper
Bereiden:
Doe alle ingredienten in de keukenmachine
Druk 10 a 12 x op de pulse knop
Zodat alles vermengd is maar niet gepureerd
Breng op smaak met meer peper en zout indien nodig
Serveer op kamertemperatuur met groente om te dippen
Druk 10 a 12 x op de pulse knop
Zodat alles vermengd is maar niet gepureerd
Breng op smaak met meer peper en zout indien nodig
Serveer op kamertemperatuur met groente om te dippen
Bron:Tide and Thyme
naar een recept van Ina Garten (Barefoot Contessa)
0 reacties:
Een reactie posten