Cranberry Fluff
een ongewoon luchtig dessertje
Simpel te maken .....
het meeste werk is nog de slagroom kloppen
En dat kan ieder kind....
Gewoon eens proberen
Ingredienten:
400 gram cranberrysaus
550 gram ananas (uitgelekt uit blik)
3 cups mini marsh mellows
260 gram slagroom
2 a 3 blaadjes witte gelatine
2 eetlepels suiker
Bereiden:
Leg de blaadjes gelatine in koud water te weken
Maak een eetlepel room heet in een klein pannetje
Knijp de gelatineblaadjes uit en voeg ze bij de room
Roer tot het is opgelost en laat afkoelen,
Klop intussen de slagroom op met de suiker en voeg de opgeloste gelatine toe.
Maak de ananas fijn en doe in een kom met de cranberrysaus
Schep de geklopte room erdoor
En als laatste de marshmellows
Doe de fluff in schaaltjes of glazen en zet in de koelkast
0 reacties:
Een reactie posten