Knoflook Brood
Klassiek Knoflookbrood recept met een verrassend ingredient
Dit maakt het brood lekkerder dan het gewone knoflookbrood.
Ingredienten:
1 frans of italiaans brood (stokbrood of ciabatta)
50 gram cream cheese (zacht)
1/2 cup boter (zacht)
1 eetlepel knoflook (fijn gemaakt)
1 eetlepel verse peterselie (fijn gehakt)
1/2 eetlepel verse basilicum (fijn gehakt)
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 180 graden celsius
Doe de cream cheese, boter, helft van de verse kruiden en de knoflook in een kom
Mix alles goed door elkaar.....
Snij het brood in de lengte in tweeen
Smeer de snijkanten van het brood met het kruidenmengsel
Leg ze op een bakblik wat je heb bekleed met bakpapier
Bak voor ca 10 minuten in de oven
Wil je het brood nog bruiner zet ze dan nog even onder de grill of bewerk het even met een bleu torch
Sprenkel de rest van de kruiden over
Snij het brood in stukken en serveer het.
Je kunt het brood ca 3 dagen bewaren in een (koelkast)doos of zak.
Bron: Amandacooksandstyles
0 reacties:
Een reactie posten