Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Moederdag Ontbijtje.....Scrambled Eggs met Avocado en Zalm


Scrambled Eggs met Avocado en Zalm

Ingredienten:

2 boterhammen 
boter
2 eieren (zo vers en vrije uitloop als mogelijk)
melk
zeezout
gemalen zwarte peper
½ avocado, in plakjes
2 grote of 4 kleine plakjes (wilde) gerookte zalm 
4 sprietjes bieslook, fijngehakt

Bereiden:

Smeer de boterhammen aan beide kanten licht in met boter (gezouten boter is nog lekkerder). 
Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en rooster de boterhammen (zonder vetstof) om en om goudbruin in de pan. 
Haal ze eruit en leg op 2 bordjes.
Kluts in de tussentijd je eieren met een klein scheutje melk (max 1 eetlepel), snufje zout en peper in een kom.
Zet de koekenpan weer op het vuur (middelhoog) en smelt een klontje boter. 
Schenk het geklutste ei in de pan.
 Laat 10 a 15 seconden met rust en roer daarna rustig door het ei met een spatel. Schep het om vanaf de bodem (zo sramble je het).
 Laat dan 10 seconden met rust en schep weer om met je spatel. 
Herhaal dit tot het ei net begint te garen. 
Het mag nog een beetje glimmen aan de bovenkant, maar niet meer vloeibaar zijn. Zet het vuur gelijk uit, want daarna gaart het nog iets door. 
Verheel de scrambled eggs over de twee boterhammen.
Leg de plakjes avocado en gerookte zalm over de scrambled eggs en garneer met fijngehakte bieslook. 
Serveer direct.



 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten