Gevulde eitjes met krab
Genoeg vulling voor 6 grote hardgekookte eieren - 12 helften
Ingrediënten:
1/3 kop krab vlees
Eigeel van 6 gehalveerde hardgekookte eieren
2 eetlepels Dijon mosterd
3 eetlepels mayonaise
1 kleine lente-ui, fijn gehakt
Worcestershire saus
Cayenne peper (optioneel)
Zout en peper
Eigeel van 6 gehalveerde hardgekookte eieren
2 eetlepels Dijon mosterd
3 eetlepels mayonaise
1 kleine lente-ui, fijn gehakt
Worcestershire saus
Cayenne peper (optioneel)
Zout en peper
Bereiding:
In een middelgrote kom de krab met een vork fin maken, voeg de eidooiers en alle andere
behalve zout en peper.
Meng met een vork alles goed door elkaar tot een romige massa.
Voeg meer mayo toe indien nodig.
Proef of er eventueel nog zout en peper in moet en vul de holtes in de lege eiwit helften met het mengsel.
Garneer met paprikapoeder en een takje peterselie, of een klein stukje van krab en peterselie.
behalve zout en peper.
Meng met een vork alles goed door elkaar tot een romige massa.
Voeg meer mayo toe indien nodig.
Proef of er eventueel nog zout en peper in moet en vul de holtes in de lege eiwit helften met het mengsel.
Garneer met paprikapoeder en een takje peterselie, of een klein stukje van krab en peterselie.
Deze zijn een heerlijk voorgerecht, maar zijn ook zeer geschikt voor een brunch of borrelhapje!
Bron: Timeless Gourmet
1 reacties:
ikneem deze maar, die taart hierboven is niet mijn ding ☺ maar dit ziet er erg lekker uit, lieve groeten van Janine
Een reactie posten