Krab en Garnalen Dip
Nog even....dan komt echt de zon tevoorschijn
Dan word het weer voor de bbq en buiten eten
Deze dip is makkelijk van tevoren klaar te maken
Maak een grote schaal....want er word flink van gegeten
Lekker op crackers en toast
Maar ook op een broodje smaakt het lekker
Ingredienten:
200 gram cream cheese
3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
1 eetlepel mayonaise
2 eetlepels melk
1 knoflookteentje (uit de pers)
1 theelepel worchestersaus
1 eetlepel verse citroensap
250 gram krabvlees
100 gram garnalen
1/2 cup bleeksellery (fijn gesneden)
3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
1 eetlepel mayonaise
2 eetlepels melk
1 knoflookteentje (uit de pers)
1 theelepel worchestersaus
1 eetlepel verse citroensap
250 gram krabvlees
100 gram garnalen
1/2 cup bleeksellery (fijn gesneden)
Bereiden:
Hussel alle ingredienten door elkaar tot een geheel
Breng op smaak met peper en zout
Doe in schaaltje en dek af met huishoudfolie
Zet een paar uur in de koelkast
Serveer met crackers of kleine toastjes
Breng op smaak met peper en zout
Doe in schaaltje en dek af met huishoudfolie
Zet een paar uur in de koelkast
Serveer met crackers of kleine toastjes
Bron: Lemons & Anchovies
1 reacties:
......Mmmmmmm....dit lijkt me erg lekker.....ga ik vast binnenkort maken want de zomerse dagen zijn in aantocht,
eens kijken of ik een grote schaal kan vinden;-)....en heel veel stokbroodjes.
Lieve groeten!!
Ger
Een reactie posten