Geitenkaas Ravioli met Peterseliesaus
Een lekker gerechtje voor Valentines Day
Voor 2 personen...
Verdubbel de hoeveelheid voor 4 personen
Ingredienten:
75 gram verse geitenkaas
1/4 cup ricotta cheese
1 klein knoflookteentje (uit de pers)
snufje nootmuscaat
zout & peper
12 velletjes wontondeeg (6x6 cm) (toko)
Bereiden:
Doe de geitenkaas met de ricotta, knoflook en de nootmuskaat in een kom
Neem een vork om alles door elkaar te prakken
Breng op smaak met peper en zout
Mix alles goed door elkaar
Leg 6 velletjes wontondeeg voor je op je werkvlak
(leg een vochtige doek over de overige velletjes deeg)
Schep een theelepel van het geitenkaas/ricotta mengsel in het midden van een wontonvelletje.
Bevochtig de hoekjes van het velletje deeg met je vingertop met een beetje water
Vouw een punt van het velletje over de vulling (je vormt een driehoek)
Druk voorzichtig rondom de vulling om de lucht eruit te krijgen
Druk daarna de randen op elkaar vast
Doe dit met alle velletjes wonton deeg
Leg ze naast elkaar op een bakplaat die bekleed is met bakpapier
Breng een pan met water en zout aan de kook
Zet het vuur laag
Doe de ravioli in het water (1 voor 1 en roer voorzichtig zodat ze niet plakken)
Kook de ravioli al dente (5 a 7 minuten)
Neem een schuimspaan om de ravioli uit het water te scheppen
Laat ze uitdruppen op een schone theedoek
Verdeel ze over 2 borden en doe er wat peterselie saus over
Serveer direct
Bron: Martha Stewart
0 reacties:
Een reactie posten