Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Pittige Viskoekjes


Pittige Viskoekjes

Ik vind vis erg lekker...
En ik heb al meer gezegd, ik eet het veel te weinig...
M`n wederhelft is niet kapot van vis en ik eet het dan ook als hij iets eet wat ik niet zo vind...
Met deze viskoekjes sla ik de plank niet mis
Deze lust hij ook.....
Als lunch...
Tussen een broodje of met gebakken aardappeltjes en een salade als warme maaltijd
En omdat vis nu ook niet zo goedkoop is en je voor dit recept minder nodig hebt
Is dat ook weer mee genomen...

Ingredienten: 

1 ei 
2 sperziebonen 
400 gram kabeljauwfilet 
1 1/2 eetlepel vissaus 
1 theelepel sambal oelek 
zout 
2 theelepel geraspte limoenschil 
375 ml arachideolie 

Bereiding:

Scheid het ei. 
Maak de sperziebonen schoon en snijd in kleine plakjes. 
Snijd de vis in blokjes. 
Pureer de vis met vissaus en het eiwit met de staafmixer of een keukenmachine. 
Breng het mengsel op smaak met sambal en zout. 
Meng er de bonen en de limoenschil door. 
Verdeel het mengsel met vochtige handen in 16 stukken van gelijke grootte. 
Vorm er balletjes van en druk ze plat tot koekjes van 1 cm dik. 
Verhit de olie in een pan of wok op 170 graden. 
De olie is heet genoeg als een stukje brood er in 1 min. goudbruin in wordt. 
Frituur de viskoekjes in porties in ca. 3 min. tot ze goudbruin zijn. 
Keer ze regelmatig om. 
Laat ze op keukenpapier goed uitlekken. 
Houd ze warm, tot alle viskoekjes gefrituurd zijn. 
Serveer de viskoekjes heet. 

TIP:
Je kunt ook de viskoekjes met minder vet bereiden.
Bestrijk de viskoekjes dan met olie en bak ze in een antiaanbakpan.


(Bron:KookJij)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten