Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op




Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:






Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"


~*~*~*~

~*~*~*~*




Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~



Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT





Pico de Gallo


Pico de Gallo

WAT IS PICO DE GALLO ....
Pico de Gallo is een traditioneel Mexicaans recept,
Ook wel salsa fresca of salsa cruda genoemd.
Gemaakt van verse tomaten,ui, jalapeno peper, koriander en limoensap.
De salsa kan gebruikt worden dip voor tortilla`s of als topping voor taco`s, burrito`s, enchiladas of bij vlees of visgerechten.
Het smaakt eigenlijk overal bij.

Ingredienten:

5 tomaten (in stukjes gesneden)
½ cup rode ui (gesnipperd)
1 grote  jalapeƱopeper (van zaadjes ontdaan en fijn gesneden), 
½ cup koriander  ( grof gehakt)
¼ cup limoensap ( vers geperst)  
½ theelepel zout 
¼ theelepel zwarte peper (uit de molen) 



Bereiden:

Doe de gesneden tomaten, ui, koriander en jalapeno in een kom
Hussel door elkaar
Pers de limoen erboven uit
Breng op smaak met zout en peper
Hussel goed door
Serveer de pino de gallo met tortilla chips of bij taco`s, nachos, enchiladas of je avoriete maaltijd


Tip:
Je kunt er zelf nog ingredienten bijvoegen
Bij voorbeeld....Aardbeien 
Mango
 Perzik 
Ananas
Avocado
Garnalen
Mais.

N.B.
Je kunt de pico de gallo een week bewaren in een luchtdichte doos in de koelkast.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten