Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Panna Cotta met rozenbottel en granaatappelsaus

Photobucket

Panna Cotta met rozenbottel en granaatappelsaus
Voor 4 personen

Ingredienten
250 ml. slagroom
200 ml. volle melk
40 gram witte basterd- of kristalsuiker
1 vanillestokje
1 biologische citroen
4 blaadjes gelatine (6 à 7 gram totaal)
Voor de saus:
1 granaatappel
3 eetlepels rozenbotteljam
1 eetlepel honing
borrelglaasje Cointreau of Grand Marnier

Bereiding
Doe de room met de melk, de suiker, de geraspte citroenschil en het in de lengte doorgesneden vanillestokje in een pan en breng dit zachtjes net tegen de kook aan.
Week ondertussen de gelatineblaadjes 5 minuten in koud water.
Haal het vanillestokje uit de melk, schraap de zaadjes eruit, doe deze terug in de pan en klop ze door de melk.
Knijp de blaadjes gelatine goed uit en roer ze door het warme melkmengsel tot ze opgelost zijn.
Maak de éénpersoons puddingbakjes nat vanbinnen of beboter ze dun en schenk de vloeistof in de schaaltjes. Af laten koelen en in de koelkast 2 à 3 uur op laten stijven.
De saus.Snijd de granaatappel in parten en haal de zaadjes eruit.
 Kneus ze gedeeltelijk met de bolle kant van een lepel zodat wat van het sap vrijkomt.
Verwarm de rozenbotteljam zachtjes met de honing en de likeur tot alles goed gemengd is, schep de granaatappelzaadjes erdoor en laat afkoelen.
Haal de Panna Cotta uit de schaaltjes door ze rondom met een mes los te snijden, zet de schaaltjes 30 sec. in heet water en stort het puddinkje op een bordje.
 Serveer met een flinke lepel van de saus

~ ~ ~ ~ ~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten