Pasta met geroosterde paprika en geitenkaas
Er word hier vaak Pasta gegeten
M`n hubby is er gek op...
Deze combinatie vinden we allebei lekker
Ingredienten:
Grote rode paprika`s (1 1/2 pond)
5 theelepels olijfolie
2 knoflook teentjes (fijn gehakt)
1/2 kop kippebouillon
2 eetlepels citroensap
3/4 theelepel zout
1/4 theelepel zwarte peper
1/8 theelepel chilipoeder
1/4 kop verse basilicum (fijn gehakt)
4 koppen gekookte pasta
1/2 kop geitenkaas (verkruimeld)
Bereiding:
Snijd de paprika`s doormidden
Verwijder de zaadjes en de harde kern
Leg de paprika`s op een met bakpapieren bekleedde bakblik
Druk ze plat met je hand
Zet ze in de oven en laat ze zwart blakeren
Doe de paprika`s in een plastic zak voor ca 20 minuten
Haal de geblakerde buitenkant eraf
Doe ze in een blender
Verhit 2 theelepels olie in een klein pannetje op half hoog vuur
Doe de knoflook erin
Roer om en op laag vuur voor 1 minuut laten zweten
Doe van het vuur af
Laat 5 minuten staan
Doe de knoflook en de overige olie bij de paprika
Doe de andere ingredienten erbij (behalve de geitenkaas en de basilicum)
Mix alles tot een zachte massa
Doe het paprikamengsel met de basilicum door de pasta
Strooi er de geitenkaas over heen.
2 reacties:
hmmmmmmmmmm dit ziet er heerlijk uit.
Ik stuur het recept weer even naar meneer Mus.
Hi Musje...
Dat kan hij zeker wel maken ...
En.....het is lekker
Fijn weekend
Een reactie posten