Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Pasta met geroosterde paprika en geitenkaas

.

Pasta met geroosterde paprika en geitenkaas

 
Er word hier vaak Pasta gegeten
M`n hubby is er gek op...
Deze combinatie vinden we allebei lekker


Ingredienten:

Grote rode paprika`s (1 1/2 pond)
5 theelepels olijfolie
2 knoflook teentjes (fijn gehakt)
1/2 kop kippebouillon
2 eetlepels citroensap
3/4 theelepel zout
1/4 theelepel zwarte peper
1/8 theelepel chilipoeder
1/4 kop verse basilicum (fijn gehakt)
4 koppen gekookte pasta
1/2 kop geitenkaas (verkruimeld)

Bereiding:

Snijd de paprika`s doormidden
Verwijder de zaadjes en de harde kern
Leg de paprika`s op een met bakpapieren bekleedde bakblik
Druk ze plat met je hand
Zet ze in de oven en laat ze zwart blakeren
Doe de paprika`s in een plastic zak voor ca 20 minuten
Haal de geblakerde buitenkant eraf
Doe ze in een blender
Verhit 2 theelepels olie in een klein pannetje op half hoog vuur
Doe de knoflook erin
Roer om en op laag vuur voor 1 minuut laten zweten
Doe van het vuur af
Laat 5 minuten staan
Doe de knoflook en de overige olie bij de paprika
Doe de andere ingredienten erbij (behalve de geitenkaas en de basilicum)
Mix alles tot een zachte massa
Doe het paprikamengsel met de basilicum door de pasta
Strooi er de geitenkaas over heen.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 reacties:

Musje zei

hmmmmmmmmmm dit ziet er heerlijk uit.
Ik stuur het recept weer even naar meneer Mus.

Jeanne zei

Hi Musje...
Dat kan hij zeker wel maken ...
En.....het is lekker
Fijn weekend

Populaire berichten