Eigenlijk is croque monsieur een aangeklede tosti
Een laagje bechamelsaus en kaas erover en je hebt een croque monsieur
Beetje sla of rauwkost erbij en je lunch is klaar
En zeg nou zelf
Je zou er toch zo in happen........
Croque Monsieur
Ingredienten:
2 sneden brood
3 plakken ham
1/4 kop parmezaanse kaas
1/2 kop gruyere kaas
1/4 kop bechamelsaus
1/2 theelepel mosterd
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden
Smelt de helft van de parmezaanse en hele gruyere kaas in de bechamelsaus
Rooster het brood in de oven (of broodrooster)
Smeer de mosterd op 1 snee brood
Doe de plakken ham erop en de andere helft van de over gebleven parmezaanse kaas
Doe de andere boterham erop
Doe de bechamelsaus over de bovenste boterham
Daarop gaat de overgebleven parmezaanse kaas
Zet de boterhammen op een bakplaat en bak in de oven ca 5 minuten
Zet even onder de grill tot de kaas gesmolten is en lichtbruin van kleur is (ca 5 minuten)
TIP:Met een gebakken ei bovenop heb je een Croque Madame
23 uur geleden
0 reacties:
Een reactie posten