Geitenkaastruffels
Ingredienten
300 gram geitenkaas (kamertemperatuur)
zeezout en verse gemaalen peper1 theelepel honing
Voor de laagjes eromheen:
2 theelepels gekneusde roze peperkorrels1 theelepel geroosterde seasamzaadjes
1/2 theelepel paprikapoeder
1 eetlepel geraspte parmezaanse kaas
1 eetlepel bieslook ( fijn geknipt)
1 eetlepel geroosterde en fijn gehakte hazelnoten
Vermeng de geitenkaas met de peper en zout in een kom
Zorg dat alles goed gemengd isNeem met een theelepel kleine bolletjes uit het mengsel en rol er balletjes van
Leg ze op een schaal
Mix de honing met een paar druppels water
Met een kwastje dit mengsel over de geitenkaas balletjes smeren
Vul schoteltjes met de overige ingredienten
Rol de balletjes nu 1 voor 1 door een van de mengsels op de schoteltjes
Leg de balletjes op een schaal en laat iets opstijven
1 reacties:
ooooo wat ziet sit er weer heerlijk jeanne.
Ik neem het recept mee, voor de knusse winteravonden.
Een reactie posten