Pepermunt Hot Chocolade
Nu het buiten zo herfstig is en het vroeger donker word
Komen er meer echte wintergerechten en drankjes op tafel
Een drankje wat er altijd wel ingaat is chocolademelk
Dit recept is met een twist
Pepermuntsmaak bij de chocolade
Mooie combinatie
En lekker na een pittige herfst wandeling
Ingredienten
1/3 cup cacao poeder
1 kwart liter melk85 gram chocolade
2 theelepels pepermunt extract
4 pepermunt sticks (0ptioneel)
snufje zout
Bereiden:
Doe de melk en de cacao in een steelpan
Mix tot de chocolade poeder is opgelostDoe de gehakte chocolade erbij met de pepermunt extract
Laat boven laag vuur onder af en toe roeren de chocolade smelten (8 a 10 minuten)
Breng aan de kook en haal gelijk eraf
Voeg een snufje zout toe en giet de bekers vol
Serveer met pepermunt stick
Bron: Martha Stewart
0 reacties:
Een reactie posten