Pumpkin Spice White Hot Chocolate
Ingredienten:
3 cups volle melk
1 cup pompoenpuree1/2 theelepel kaneel
1/4 theelepel gemberpoeder
1/8 theelepel kruidnagelpoeder
1/8 theelepel nootmuskaat
1 theelepel vanille extract
50 gram witte chocolade (grof gehakt)
snufje zout
Verwarm de melk met de pompoenpuree en de kruiden in een steelpannetje
Haal van het vuur zodra het kooktDoe de chocolade erbij en roer tot alle chocolade is gesmolten
Giet in bekers en schep er een dot slagroom op
Garneer met kaneel en/of caramelsaus
Bron: Closet Cooking
Foto: Tidy Mom
1 reacties:
Hallo Jeanne,
Beetje vreemd....
of komt dat omdat ik nog nooit pompoen at in een zoete variant...
Trouwens, als jij graag zaadjes wil van het Zegekruid kan ik wel wat naar je verzenden,kan namelijk niet zó hard blazen;-)
Gooi dan ff je adres in mijn apestaartje postvak.
Fijne zondag,
groetjes!!
Ger
Een reactie posten