Spaghetti Chips
Pasta op een andere manier...
Als hapje, lunchgerecht of met een salade.
Ingredienten:
250 gram spaghetti (gekookt)
1 cup kookvocht van de spaghetti
4 eetlepels bacon (blokjes)
3 eieren (middelgroot)
5 eetlepels slagroom
50 gram parmezaanse kaas (geraspt)
2 volle eetlepels broodkruim
1 volle eetlepel peterselie (gewassen en fijn gehakt)
1 knoflookteentje (geperst)
1 eetlepel olijfolie
zout & peper
Bereiden:
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op het pak
Doe intussen de olijfolie in een koekenpan en verhit dit
Voeg de bacon en de knoflook toe
Rooster dit een paar minuutjes
Verwarm de oven voor op 225 graden
Bekleed een bakblik met bakpapier
Neem een grote kom en doe de eieren, slagroom,parmezaanse kaas, peterselie en pepererin
Roer alles goed door
Voeg dit bij de spaghetti en doe het baconmengsel erbij
Roer ca 2 minuten tot het eimengsel een beetje dikker word
Is de spaghetti te droog doe er dan wat kookvocht door.
Draai met een vork nestjes van het mengsel
Vorm van het spaghettimengsel ca 12 nestjes op het bakpapier
Bestrooi met broodkruim,
Bak ca 10 a 15 minuten tot ze knapperig zijn
0 reacties:
Een reactie posten