Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Spaghetti all Aglio Olio e Peperoncino


Spaghetti all Aglio Olio e Peperoncino...

Dit recept kom je overal in Italie tegen
Eenvoudig en superlekker en vegetarisch
Een basis om spaghetti eens anders te eten dan met een saus
Je kunt het uiteraard zelf aanvullen met lekkere ingredienten
Denk eens aan paddestoeltjes, olijfjes of garnaaltjes...
Maar dat hoeft niet....een salade erbij en je bent al klaar.
De naam is alleen een mondvol
Dus we hebben het omgedoopt tot Spagiola.

Ingrediƫnten:

400 gram spaghetti
4 tenen knoflook
1 rode peper
150 gram olijfolie
Peterselie (veel)
Geraspte kaas (parmezaanse of naar eigen smaak)

Bereiden: 

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. 
Snijd de knoflook in fijne plakjes (niet door de knijper of pers) 
Snijd het steeltje van de rode peper. 
Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. 
Snijd de peper in dunne reepjes.


Verwarm de olijfolie in een steelpan en roer de knoflook en rode peper erdoor. 
Verwarm het geheel 1-2 min. op matig hoog vuur. 
De knoflook mag niet kleuren.
Haal van het vuur en laat afkoelen 


Giet de spaghetti af en meng de olie met knoflook en de fijn gehakte peterselie erdoor. 
Schep de spaghetti in diepe borden.
Serveer de geraspte kaas in een schaaltje erbij.



Tip:
Lekker met een frisse gemengde salade.
Doe eens de helft peterseie en basilicum.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten