Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Kipsalon


Kipsalon

Een recept met een ongewone naam
Dit recept heb ik van internetvriendin Ria
(bezoek haar website)
Ze heeft het recept van Lekker en Simpel 
En aangepast aan eigen smaak....
een heerlijk gerecht die ik zelf voor onze smaak heb aangepast.
Zo heb ik gewone aardappeltjes geschild en in kleine blokjes in de airfryer gebakken
(kan ook in de koekenpan)
En zelf de knoflooksaus gemaakt (klik op de naam)
Wij zijn hier niet zo gek op ijsbergsla
We vinden het hard, waterig en weinig smaak hebben
Dus gebruik ik gewone sla....
Die ik apart erbij geef...zo vinden wij het lekker
Maar als je ijsbergsla gebruikt kun je dit op de kipsalon leggen
het word dan zachter......

Ingredienten:
voor 2 personen

1 zakje voorgekookte celavita wokjes (250 gram)
zout of friteskruiden.
200 gram kipfilet in stukjes gesneden
1 eetlepel mexicaanse kruiden
1 eetlepel ketjap manis
1 uitje gesnipperd
100 gram Champignons in plakjes gesneden
½ rode paprika in stukjes gesneden
Geraspte jong belegen kaas.
1 tomaat
100 gram ijsbergsla
½ komkommer

Bereiding:

Begin met het voorverwarmen van je oven op 200 graden
Bak de wokjes 12 min. in de airfryer halverwege opschudden.
Als de wokjes gebakken zijn, dan even met friteskruiden of zout erdoor schudden.
Breng de kip op smaak met de mexicaanse kruiden en 1 eetlepel ketjap manis.
Bak de kip in ca. 5 minuten gaar.
Bak de ui, champignons en paprika nog 5 minuten mee.


Als de aardappeltjes klaar zijn doe je ze in een ovenschaal.
Verdeel het kipmengsel daarover - (verwijder wel eerst het eventuele vocht wat erbij is gekomen).


En verdeel daarover de jong belegen kaas.
Zet de ovenschaal ca. 10 tot 15 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is.
Snijd ondertussen de ijsbergsla in reepjes en de komkommer en tomaat in hele kleine stukjes.
Als de kaas gesmolten is, haal je de ovenschaal uit de oven en verdeel je hier de komkommer, tomaat, ijsbergsla en wat knoflooksaus overheen. 
En smullen maar van je kipsalon!

Bron: Ria en beetje van mezelf

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten