Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Zoete Chili Saus


Zoete Chili Saus

Deze saus kent iedereen wel
...Lekker bij loempia`s, oosterse hapjes en zoals wij veel gebruiken  
Bij de rijst met wokgroente
Geeft er helemaal een oosters tintje aan
En zelfgemaakte saus kun je zo zoet of heet maken als je zelf wil.Dus probeer het maar eens
 
Ingredienten:

3 grote rode pepers (fijn gehakt)
3 knoflookteentjes (gepeld)
1/4 cup azijn
1/2 cup suiker
3/4 cup water
2 theelepel zout 
1 theelepel maizena 
2 Theelepel water
1 eetlepel geraspte gemberwortel

Bereiden:

Pureer de pepers, knoflook, azijn, suiker,water en het zout in een blender tot een fijne puree
Giet het mengsel in een steelpan en breng op medium vuur aan de kook
Zet het vuur laag en laat 3 minuten pruttelen tot het mengsel iets dikker word
Doe de maizena in een kommetje met 2 eetlepels water
Roer goed door en giet bij het peper mengsel
Laat het even koken en haal dan van het vuur
Laat afkoelen en bewaar in een pot met deksel in de koelkast tot gebruik

Bron: Internet

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 reacties:

Ger zei

Hoi Jeanne,

Wij gebruiken vaak sweet chili sauce for chicken van Flowerbrand in glazen fles,
ook Sriracha Thai hot chili sauce / Huy Fong in plastic knijpfles met groene dop en logo van haan, al vind ik die laatste meer van sambal weg hebben.

Ga binnenkort je recept eens uitproberen.
Dankjewel voor het delen.

Fijne avond en lieve groeten,
Ger




Jeanne zei

Ger ik heb ook de de sweet chili van flowerbrand. We vinden die ook lekker.
Maar deze eigengemaakte is ook prima.
Ik heb het al een paar keer gemaakt.
Op internet vind je veel recepten van chilisaus.
Het voordeel vind ik dat je het naar je eigen smaak kunt aanpassen.

Groetjes
Jeanne

Populaire berichten