Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Cafe Glace`


Café Glacé.

Ingredienten:

3 blaadjes witte gelatine.
250 milliliter hete, sterke espressokoffie
4 eetlepels donkerbruine basterdsuiker
50 milliliter koffielikeur
schil van een halve sinaasappel, plus wat extra
om te garneren
125 milliliter slagroom
2 eetlepels poedersuiker
½ theelepel gemalen kardemom
chocolade mokkaboontjes

Bereiden:

Gebruik een zesteur om mooie lange sliertjes van de sinaasappelschil te maken
of snijd met een aardappelmesje heel dun het oranje gedeelte van de schil af en snijd het in dunne reepjes.
Week de gelatine 10 minuten in ruim koud water.
 Knijp de blaadjes uit en los ze al roerend op in de hete koffie.
Los ook de basterdsuiker op in de koffie en roer de likeur en de helft van de geraspte sinaasappelschil erdoor.
Verdeel dit mengsel over vier glazen.
Laat het daarna in de koelkast in 2-3 uur stevig worden.
Klop de slagroom met poedersuiker, kardemom en de rest van de sinaasappelschil half stijf.
Houd wat sinaasappelschil over om te garneren.
 Haal de glazen uit de koelkast en schep het slagroommengsel op de koffiepudding.

Tip:
 Garneer de Café Glacé met wat extra sinaasappel-schil en serveer er mokkaboontjes bij.

Bron: Seasons

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten