.
Op zoek naar een lekker perziken dessert kwam ik op Kevin`s Closet Cooking blog terecht.
Hij heeft weer lekkere dingen erbij gezet
En tot mijn plezier ook een crumble met perziken
Gister uit geprobeerd
Heerlijk....( ook door de amaretto Natuurlijk)
Dus vlug vertaald....zo kunnen jullie ook genieten
Perzik-Amaretti Crumble
Ingredienten
2 pond rijpe perziken (velletje eraf,pit eruit en in stukjes
1/4 kop amaretto (likeur)
1 dessertlepel maizena
2/3 kop bloem
2/3 kop amaretti koekjes (verkruimeld)
1/4 kop amandelen (in schijfjes)
2/3 kop bruine suiker
1/3 kop gesmolten boter
Bereiding:
Vermeng de perziken met de maizena en de amaretto en doe in een ovenvaste schaal
Mix de bloem met de bruine suiker,amandelen,de amaretti koekkruimels en de gesmolten boter
Doe dit mengsel over de perziken
Zet in voorverwarmde oven (160 graden)
Bak tot de bovenkant goudbruin is en beetje wobbelig(30 - 45 minuten)
TIP: Lekker met vanille of yoghurt ijs
1 dag geleden
2 reacties:
Mmmmmmm.....ik hou het fffff bij enkel lezen en opslaan;-)
De vakantie kilotjes uit La Douche France moeten er eerst af.......en dan nog wat er daarvoor al teveel aan zat!!!!
Maar ik geniet enkel al bij het kijken!!!
Liefs,
Ger
Hoi Jeanne,
Dus jij hebt het al gemaakt en geproefd??
Lijkt me lekker!
Groetjes Thea
Een reactie posten